ВСП ЗГЕФК ЗНУ Виховна робота День відкритих дверей 24.09.2022

День відкритих дверей 24.09.2022

24 вересня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Запорізький гідроенергетичний фаховий коледж ЗНУ» відбувся перший в 2022-2023 навчальному році День відкритих дверей.

Захід проходив в очному форматі. Для безпеки учасників усі локації були розміщені на першому поверсі – в фойє коледжу, щоб в разі оголошення повітряної тривоги можна було швидко пройти в укриття.

Гостей зустрічали студенти І-ІІ-х курсів, які, після реєстрації, проводили їх до інформаційних стендів спеціальностей.

Від імені адміністрації з вітальним словом до потенційних абітурієнтів і їх батьків звернулася заступник директора з виховної роботи Світлана Усова. Вона коротко розповіла про історію коледжу, відділень і спеціальностей, традиції і особливості навчання в коледжі. Надала корисну інформацію щодо вступу, призначення академічної і соціальної стипендії.

Кожне відділення коледжу, підготувало свою локацію, біля якої завідувачі відділень, голови циклових комісій, викладачі  розповідали усім зацікавленим про відділення і спеціальності, роздавали рекламні буклети, відповідали на запитання.

Усі бажаючі мали нагоду записатися на 8-місячні курси підготовки до вступу на навчання, які починають роботу з 03.10.2022.