ВСП ЗГЕФК ЗНУ Виховна робота,Студентське життя Квітневий День відкритих дверей

Квітневий День відкритих дверей

В суботу, 22 квітня 2023 року, в коледжі відбувся черговий День відкритих дверей. Вже традиційно він проходив у змішаному форматі:

  • Модератором он-лайн конференції була відповідальний секретар відбіркової комісії ВСП ЗГЕФК ЗНУ Ірина ПУПИРЄВА. Її гостями були, переважно, абітурієнти, які проживають за межами міста Запоріжжя і за кордоном;

  • Безпосередньо в коледжі потенційних студентів і їх батьків зустрічали завідувач енергобудівельного відділення Світлана ГАВРИЛЕНКО, голови циклових комісії, викладачі.

До нас на захід завітало багато гостей, більшість абітурієнтів – зі шкіл Правого Берега м. Запоріжжя, але були хлопці і дівчата з інших районів, з Широківської громади (селище Володимирівське), Долинської громади (селище Розумівка), з Дніпропетровської області.

Абітурієнти отримали інформацію щодо спеціальностей, історії і традицій коледжу, особливостей вступної кампанії 2023 року, умов вступу, особливостей призначення стипендії.

Усі бажаючі мали можливість записатись на 1-місячні курси підготовки до вступу в коледж. Заступник директора з виховної роботи Світлана УСОВА ознайомила присутніх з особливостями навчання і пільгами, що надаються абітурієнтам, які будуть слухачами курсів, з особливостями вступу і навчання для студентів соціальних категорій.

Щиро дякуємо усім, хто брав участь в організації і проведенні заходу!