Привітання випускників – 2023

Другий рік в Україні йде кровопролитна війна, яка внесла свої корективи як в сам освітній процес, так і в традиції завершення навчання для наших випускників. В цьому році ми вперше проводили захисти дипломних проектів виключно в дистанційному форматі. Піклуючись про безпеку наших студентів, ми не наважилися провести масовий випускний для тих, хто завершив навчання в 2023 році. Але ніяк не змогли відмовити собі в бажанні привітати хоча б тих випускників, які  отримали дипломи з відзнакою і зараз перебувають в Запоріжжі.

23 червня 2023 року в коледжі відбувся урочистий «сімейний» захід, на якому від адміністрації і почесних гостей ми вшановували кращих з кращих, які продемонстрували  високі результати в навчанні, активну громадську позицію, займалися волонтерською діяльністю, примудрилися вести цікаве, насичене студентське життя, попри усі виклики часу.

Випускники почули теплі слова привітання від директора коледжу Віктора ЧЕРНЕНКА, заступника директора з виховної роботи Світлани УСОВОЇ, завідувача енергобудівельного відділення Світлани ГАВРИЛЕНКО, класного курівника групи 4ПМ-19 Каріни ЛОСЄВОЇ.

Наші відмінники-активісти отримали грамоти від адміністрації коледжу, заохочувальні подарунки від первинної профспілкової організації коледжу, солодощі від представника Збройних Сил України пана Василя МЕЛЬНИКА. Також пан Василь вручив шість іменних грошових сертифікатів для найбільш активних і старанних випускників.

Привітання випускників ч.1

Привітання випускників ч.2

З 2020 року в коледжі започаткована традиція кращому випускнику року, який навчався на технічній спеціальності вручати іменну стипендію ТРЕГУБА Василя Терентійовича – випускника Запорізького гідроенергетичного технікуму 1951 року.

Василь Терентійович навчався на спеціальності «Автоматика та телемеханіка», розпочав свою професійну діяльність на Штернівській ДРЕС Донеччини і завершив заступником директора Ладижинської ДРЕС, нагороджений Орденом Трудового Червоного Прапора. З ініціативи сина Василя Терентійовича – Віктора Васильовича ТРЕГУБА, щорічно кращий випускник, який має відмінні результати навчання, свідому громадську позицію, є активним учасником спортивних та культурно-масових заходів, за поданням студентської ради, з погодження адміністративної ради отримує заохочувальну стипендію. В цьому році ми мали нагоду привітати відразу трьох студентів: Новік Максим Сергійович (група 4ГМ-19) отримав Золотий сертифікат, а Філімонова Марія Олександрівна (група 4БЦІг-19) і Баранник Іван Віталійович (група 4ГЕ-19) отримати Срібні сертифікати.

Вітаємо наших випускників! Хай щастить вам у житті! Хай береже Бог вас і ваших рідних!