Яскраві барви осені

З жовтня по листопад 2023 року Студентська рада коледжу оголосила проведення конкурсу «Яскраві барви осені». Мета цього заходу: облаштування прибудинкової території і паркової зони коледжу. До участі запрошувалися усі студентські групи.

Студентська рада не змогла виявити переможців конкурсу, бо всі учасники продемонстрували в роботі не аби яке старання, творчість, наполегливість. Усі хлопці та дівчата виявились не просто працьовитими але й заявили про себе, як спеціалісти з ландшафтного дизайну, фотографування, відеомонтажу.

Було дуже приємно спостерігати за роботою студентів, які після он-лайн занять або у вихідні дні поспішали до коледжу, щоб не тільки зустрітися з одногрупниками, поспілкуватися, приємно провести час, а ще й долучитися до корисної справи – прикрасити прибудинкову територію рідного коледжу.

Найактивнішими виявилися групи енергобудівельного відділення 1БЦІс/ТЕ-23, 1БЦІг/ФБС-23, 3БЦІг-21. Студенти цих груп, разом з класними керівниками, цілих два місяці розбивали клумби, висаджували різноманітні квіти, кущі, дерева та ялинки.

Група 1БЦІг/ФБС-23

Група 1БЦІс/ТЕ-23

Дякуємо за роботу!

На усіх учасників чекають заохочувальні призи!